Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски призна, че е подтикван да преговаря с Русия

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога призна в изявление за френския ефирен канал LCI, че е подтикван да договаря с Москва, съобщава ТАСС.

" Има хора, които ме карат да седна на масата за договаряния. Но не виждам нищо за разискване ", съобщи той.

Зеленски означи и че не вижда смисъл от преговорите на френския президент  с съветския му сътрудник Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

" Не мисля, че могат да дадат някакъв резултат ", призна украинският водач, написа news.bg.

Макрон доста пъти е заявявал, че поддържа канали за разговор с Путин. Френският водач твърди, че очаква скоро да разиска с съветския си колега безопасността на нуклеарните уреди в Украйна.

Украинският президент Владимир Зеленски трябваше да се откаже от по-ранното си изказване за невъзможността за диалози с държавното управление на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През " поради меко тласкане от страна на администрацията на Байдън ", написа " Политико " предишния месец, цитирайки лични източници.

Изданието отбелязва, че Зеленски не е загатнал невъзможността за диалози с Путин, когато е изброил петте предварителни условия за диалози с Москва по-рано същия месец. В публикацията се показва, че промяната в позицията на украинското държавно управление е настъпила след продължителни диалози сред Киев и Вашингтон, включително по време на визитата в украинската столица на съветника по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Джейк Съливан.

По-рано съветският външен министър акцентира, че Москва е подготвена да продължи договарянията за Украйна. Той означи, че Русия има подготвеност да изслуша своите западни сътрудници, в случай че те създадат предложение за образуване на разговор за понижаване на напрежението, като се вземат поради ползите на Москва.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков също предложи договарянията за Украйна да се водят на първо място с Вашингтон, защото Киев работи " по външна заповед ", напомня ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР